Navštíveno 1144x

Nevíte jakou barvu bych měl použít na nabarvení bloku motoru?

15.05.2006, 09:07 |
AR třeba neco od motipu co je na motory

15.05.2006, 11:31 |
Zdenek (A)
Mar: Hammerite na motor? Toho bych se asi bal. Na brzdicich ji mam, ale na motor bych ji asi fakt nedaval :-o
a proč ? brzdiče maj daleko větší teplotu jak motor .... jinak já mám ventil víka hammeritem všechny a OK

15.05.2006, 12:47 |
bawor Jeden típek na e30.cz dělá motorový díly komaxitem a vypadá to fakt moc dobře zkus se ho zeptat kolik by za to chtěl
[ Link ] podívej se sám že to vypadá suprově sice se to asi o něco prodraží než kdybs to vzal nějákou obyč barvou lae výsledek stojí za to
hezký, ale blok nenakomaxituješ ani náhodou ..
minimalne bude rozdil vymontovat ventil. viko nebo samotnej blok
chtěl sem asi před rokem pokomaxitovat brzdy a řekli mi, že to nejde, že ta litina je moc masivní a neprohřeje se to ....

15.05.2006, 17:57 |
m1tv | Upraveno: 2006-05-15 17:57:49
mar: de to u nas to manik děla ty brzdy ale časem to sleze ...je to tak na rok...že prej se ta barva vyhřeje či co...
jinkja komaxitem de všechno co se vejde do pece a neroztavi se při 180stupnich
barvaod motipu fungovalacelkem dobře, ted tam mam nějakou modoru metlu a nevim d koho to je... , hamerrite změkne... teda pkud je čerstvej tak celkem mi na brzdách změknul...

18.05.2006, 19:10 |
JP Když mi na motoru slezla barva z vyražených nápisů, tak jsem to obnovil Motipem na brzdiče a bez problémů... Jak už někdo psal - brzdiče mají vyšší teploty...